Running
helps.

 

Na een succesvolle editie in het beursgebouw BMCC, zijn we trots om u onze 4de editie van Miles for Smiles voor te stellen met een vernieuwd parcours.

Het concept

Teams van maximaal 4 lopers lopen afwisselend zoveel mogelijk miles, rondjes van 1 mijl (1.6km).

Een presentator spoort de lopers en supporters aan die langs de kant verschillende acts, muziek, DJ’s, food, drinks en hopen ambiance kunnen terugvinden. Elk team selecteert op voorhand één van onze 5 goede doelen en bepaalt zo mee de opbrengst volgens zijn aantal afgelegde miles. Zo werden er in de vorige editie door ca. 1.600 deelnemers 4.641 miles afgelegd, goed voor 30.000 euro voor de goede doelen! Lopers en supporters genieten nadien van een special act gevolgd door bruisende after-party en DJ in het BMCC te Brugge.

Partners in smiles

 

Enerzijds hebben we bewust ingezet op een professionele uitstraling voor het event. Hermanos, onze nieuwe partner gespecialiseerd in impactvolle marketing zorgt voor de nodige visibiliteit. We beogen U hierin als partner een goede meerwaarde te kunnen bieden. Anderzijds maken we gebruik van de uitgebreide netwerken van zowel de goede doelen als van de leden van de ronde tafel. Deze netwerken moeten helpen de marketingcampagne het nodige bereik te verstrekken.

Website

Om te beginnen wordt onze website www.milesforsmiles.be de hoeksteen van ons platform. De doordachte vormgeving zorgt ervoor dat de partners duidelijk in beeld worden gebracht.

Social Media

Naast een website zorgen we ook voor een uitgebreide aanwezigheid op Facebook, Instagram en LinkedIn. Geassisteerd door professioneel advies zorgen we voor een goede visibiliteit bij een brede doelgroep. Samen met de reeds bestaande sites van de goede doelen, beogen we een viraal effect te creëren.

E-mail 

Er worden gecoördineerde nieuwsbrieven opgezet die enerzijds deelnemers moet aantrekken en anderzijds reeds ingeschreven deelnemers moet informeren over het event. Bij beide communicaties kunnen partners in beeld gebracht worden. Er kan ook gebruik gemaakt worden van banners en e-mailhandtekeningen.

Inschrijvingsformulier Sponsor

*prijzen excl.btw