Miles For Smiles
Miles For Smiles
logo-text

UITGESTELD La Brugeoise & Bombardier
Brugge

Running helps.

Welkom op de 3e editie van Miles for Smiles! Een spetterende running party in teken van het goede doel. Ondanks jullie enorme enthousiasme zijn wij genoodzaakt om Miles for Smiles uit te stellen. Zoals jullie vernamen in de media, worden in onze provincie alle evenementen met meer dan 1.000 aanwezigen verboden. Aangezien Miles for Smiles méér dan 1400 lopers telt, valt ons event onder dit verbod. Wij communiceren snel een alternatieve datum! Je inschrijving blijft uiteraard geldig.

Programma

  • 17.00u
    Deuren open & inschrijvingen
  • 18.30u
    Start run
  • 21.30u
    Afterparty

4 lopers

Loop alleen of stel een team samen van maximum 4 lopers. De bedoeling is om zoveel mogelijk miles te lopen binnen de 2 uren. 
icon
Het parcours bedraagt exact 1 mile, ofwel 1,6 km. Als team kan je elkaar afwisselen en zo samen zoveel mogelijk miles lopen. Dit binnen een periode van 2 uren. Er is ook een kortere toer voor voldoende afwisseling of voor wie graag een kleinere afstand aflegt. 

4 goede doelen

Kies met je team op voorhand één van onze 4 goede doelen. Hoe meer miles jullie lopen, hoe meer dit opbrengt voor het goede doel dat jullie gekozen hebben.

Food by Bruut & Goffin

Er zullen heerlijke gerechtjes voorzien worden door Bistro Bruut en restaurant Goffin.

Peter Van de Veire

Dit jaar zorgt presentator Peter Van de Veire voor extra ambiance op het event. Hij zal als DJ ook het startschot geven voor de afterparty.

Tal van acts

langs het parcours

Spetterende afterparty

Partners in smiles

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze sponsors. Een speciaal woordje van dank gaat uit naar onze hoofdsponsors Blackboxx, Qbus en skinn branding agency. 

Miles for Smiles 2019

€20 run party
€15 party only

Schrijf je in!

De inschrijvingen voor Miles for Smiles 2020 zijn gestart! Alleen of met een team van 4, doe mee en zamel geld in voor het goede doel! Hoe meer miles, hoe meer smiles. 

Schrijf je nu in!

De goede doelen

Door mee te lopen tijdens Miles for Smiles, steun je een van deze 4 goede doelen. Hoe meer miles jullie lopen, hoe meer opbrengst voor het goede doel dat jullie op voorhand gekozen hebben.

Partners

Wil je ook graag Miles for Smiles steunen? Neem dan contact op met één van onze leden van Ronde Tafel Brugge:

Maarten Allijns
Jonathan Ampe
Tom Bogaert
Wim Brabant
Tommy Braet
Nicolas Bruynooghe
Rein Bultynck
Maarten Cleppe
Philippe Debonnaire
Sébastien Delobelle
Michiel Depreeuw
Stijn Deprest
Bruno Deprez
Miguel Gheysens
Vic Huys
Philippe Kiekens
Frederic Lievens
Paul Royaux
Peter Slee
Stephane Smets
Bruno Vanhecke
Xavier Vanneste
Stephen Vynck
Koen de Wispelaere
Mathias van Vlaenderen